Kuvakaruselli

Vauhdikasta meininkiä, monipuolinen laji ja loistava porukka! Eri-ikäisille tytöille on omat joukkueensa. Tervetuloa kokeilemaan!

Coach

Turun Riennon Koripallon juniorivalmentajat kaudelle 2015-2016 on nimetty.

1-72

Turun Riennon Koripallon vakioharjoitusvuorot kaudella 2015-2016.

basketball_0

Yhteensä viisi Suomen nuorisomaajoukkueistakin tuttuja Turun Riennon 17-20 -vuotiasta naiskoripalloilijaa suuntaa pelaamaan ensi kaudeksi ulkomaille stipendin turvin. Neljä pelaajista suuntaa Yhdysvaltoihin ja yksi Irlantiin.

TurunRientorylogo

Turun Riennon Koripallo ry:n vuosikokous pidettiin 27.7.2015 maanantaina klo 17.30 Riennon Kerholla, Uudenmaankatu 16. Nina Torvinen jatkaa puheenjohtajana, Carita Alander varapuheenjohtajana, muut jäsenet Kirsi-Marja Alander ja Juha Hummelin. Lisäksi Lars Ekström osallistuu hallituksen kokouksiin läsnäolo-oikeudella valmennuspäällikön roolissa. Miia Sepponen junioripuolen rahastonhoitajana (ei hallituksen jäsen).

11257643_10204097214691131_1417229584_n

Turun Riennon koripallokausi huipentui, kun seuraväki vietti kauden päättäjäisiä Nunnavuoren palloiluhallissa 13.5. Illan juonnosta vastasi Amanda Eivola ja avauspuheen piti valmennuspäällikkö Lars Ekström. Lisäksi paikalla oli kasvomaalausta sekä hauskaa ohjelmaa, joiden suunnittelusta ja toteutuksesta vastasivat Riennon A- ja AB Green-tytöt. Päättäjäisissä palkittiin myös perinteisesti kauden aikana ansioituneet pelaajat joukkueista, valmentaja ja vuoden joukkue.

Sydänposki

Koripallojunnujen kausi lähenee loppuaan ja päättäjäisiä vietetään tällä viikolla Nunnavuoren palloiluhallissa. Kulunut kausi on ollut uskomattoman upea ja monella juniorijoukkueella on kaudesta muistona sekä palkintona aluemestaruuksista mitalit. Lisäksi pari tyttöä on päässyt juniorimaajoukkueisiin. Tosin kauden aikana on ollut myös haasteita, kuten seuratoiminnassa useimmiten on. Menestymiseen ja laadukkaaseen juniorityöhön tarvitaan tekijöitä, vapaaehtoisia sekä talkoolaisia ja vankka talous toiminnan pyörittämiseen. Jokaisen panos on ollut ja on arvokas.