Kuvakaruselli
Ysmy_syys2014a

Hemmottele itseäsi tai anna hyödyllinen lahja läheisellesi. Huikeita löytöjä laajasta valikoimasta mm. Lumene, Cutrin, Erisan, Serto, Kiilto, Linna ja Erioil. Tervetuloa KiiltoCleanin varastolle (Tuotekatu 14, Raisio) lauantaina 18.4. klo 9-17 tai sunnuntaina 19.4. klo 11-15 edullisille ostoksille. Otathan ystäväsi mukaan!

IntersportHansa

Turun Riennon Koripallo ry ja Intersport Hansa Turku jatkavat yhteistyötään myös vuonna 2015. Koripallon ystäville Intersport Hansan valikoimista löytyvät useat tuotemerkit.

542579_10151367549723634_308699658_n

Sopimukset Riennon amerikkalaisvahvistusten Shafontaye Myersin ja Amber Mooren kanssa on purettu yhteisymmärryksessä, ja he eivät siis enää loppukaudesta pelaa Riennon paidassa. Samaten useat sairastelut ja loukkaantumiset ovat kovasti verottaneet edustusjoukkueen kokoonpanoa. Mutta vahvistusta Riento saa Katleena Kärkkäisestä, joka palaa kokoonpanoon loppukaudeksi.

viking-line

Viime syksynä suosiota niittänyt Kaikkea sisustamiseen Piknik päiväristeily saa jatkoa sunnuntaina 26.4.   Risteilyn luennoitsijat Tomi Kouvola sekä Loviisan Aitan sisustussuunnittelija Elina Aho kertovat muun muassa Kodin punaisesta langasta, kääntävät katseensa jo terassikauteen ja kesän juhlakattauksiin.   Varaa oma risteilysi erikoishintaan 65 euroa/henkilö 15.3. mennessä. Tervetuloa! Lue lisää   http://www.vikingline.fi/valitse-matka/risteilyt/turku-tukholma-ja-piknik-paivaristeilyt/piknik-paivaristeily-turusta/sisustusristeily/

telefinland

Turun Riennon Koripallo ry on lähtenyt mukaan Tele Finlandin tarjoamaan varainhankintaan. Sen avulla on mahdollista kerätä helposti esimerkiksi mukava matkakassa. Tule sinäkin mukaan tukemaan unelmien toteutumista! Miksi Tele Finlandin tarjoama uudenlainen varainhankintatapa on järkivalinta? Harrastaminen on monesti kallista. Erilaisia ehdotuksia varainhankintaan suorastaan tulvii seuroille ja joukkueille, mutta monet niistä tuntuvat työläiltä suhteessa niihin kuluvaan aikaan tai ansaittuun rahaan. Siksi Tele Finland halusi vanhempien kanssa yhdessä kehitellä sellaisen varainhankintatavan, joka kaikkien  [ Lue lisää ]

jolu