Kuvakaruselli
rientologox

Turun Riennon mikrotytöillä on sunnuntaina 22.11. kaveripäivä! Jokainen pelaaja saa tuoda oman ystävänsä tutustumaan koripalloon ja Riennon toimintaan. Kaikki 06-08 syntyneet tytöt ovat tervetulleita, vaikka vielä ei olisikaan kaveria mikrotytöissä! Sunnuntaina harjoitukset ovat Luolavuoren koululla klo 11.00-12.30.

ysmypieni_syys15

KiiltoClean ystävämyynti 10v – ja Riento mukana.
Tervetuloa edullisille ostoksille 21. – 22.11.2015 Raisioon!

feb 2015

Turun Riennon Koripallo ry ja Viking Line Abp ovat solmineet yhteistyösopimuksen jatkumisesta  kaudelle 2015-2016. Viking Linen liikeidea on tarjota laajassa mittakaavassa edullisia ja turvallisia matkustus- ja rahtipalveluita, korkeatasoista viihdettä, hyvää ruokaa ja houkuttelevia ostoselämyksiä. Liikennöintialueena on Itämeri ja markkina-alueina Suomi, Ruotsi, Ahvenanmaa ja Baltia. Yhtiön lippulaiva on Turusta liikennöivä Viking Grace. Alus on yksi maailman ympäristöön mukautuneimmista ja tarjoaa matkustajilleen innovatiivisia, inspiroivia ja jännittäviä elämyksiä. Yhteistyö toimi  loistavasti viime kaudella  [ Lue lisää ]

Kaulahuivit ja heijastimet

Turun Riennon Koripallon järjestämässä Halloween-discossa (pe 30.10.) on mahdollista ostaa myös Riennon fanituotteita! Myynnissä kaulahuiveja ja heijastimia, jotka molemmat tulevat tarpeeseen syksyn päivien kylmetessä ja pimentyessä. Tunnusta vihreää väriä! Green and white, Riento is dynamite!     Hinnat: Kaulahuivi 10 e ja heijastin 1 e.

Halloween-disco 2015

Turun Riennon juniorit järjestävät perjantaina 30.10.2015 Halloween-discon Aurajoen koululla (Papinkatu 4) klo 19.00-22.00. Discoon on kutsuttu kaikki alueen C-ikäiset ja sitä nuoremmat koripalloilijat! Hyvän musiikin lisäksi tapahtumassa järjestetään erilaisia kilpailuja ja muuta hauskaa. Ideoinnista vastaavat Riennon A- ja B-ikäiset tytöt! Pääsymaksu 2 e. Tule viettämään hauskaa iltaa muiden korisihmisten kanssa!  

rientologox

Turun Riennon Koripallo ry:n ylimääräinen vuosikokous pidetään 9.9.2015 keskiviikkona klo 18.00 Nunnavuoren palloiluhallissa, Piiparinpolku 22.

Kokouksessa valittiin uusi pj & hallitus, ja toiminta jatkuu normaalisti. Hallituksen kokoonpano päivitetään mahd. pian näille sivuille.