Kuvakaruselli

Riennon edustusjoukkueen kotipeleissä voi kevään ajan osallistua arvontaan, jossa palkintona on kylpylälahjakortti! Arpoja voi ostaa buffetista 10 euron hintaan. Arvonta suoritetaan viimeisen kotiottelun puoliajalla 13.3.2016!

Turun Riennon edustusjoukkue kohtaa ystävänpäivänä kotiottelussaan BC Nokian. Otteluun pääsee puolella hinnalla sisään ja paikan päällä voi osallistua myös hulppean kylpylälahjakortin arvontaan. Otteluisäntänä toimii Viking Line! Tervetuloa katsomaan jännittävää koripallo-ottelua ja kannustamaan Riento voittoon!

Marraskuussa pidetty mikrotyttöjen kaveripäivä oli jättimenestys ja siitä syystä Riennon mikrot haluavat järjestää toisen heti tähän vuoden alkuun. Kaveripäivän ajankohtana on sunnuntai 31.1. klo 11.00-12.30 ja paikkana toimii edellisen kerran tapaan Luolavuoren koulu. Mukaan tarvitsee vain liikuntavarustuksen, sisäpelikengät ja juomapullon! Oma pallo ei ole välttämätön ensimmäisillä kerroilla. Mieltä askarruttaviin kysymyksiin vastaa mikrotyttöjen päävalmentaja Johanna Hämäläinen, ole rohkeasti yhteydessä!

rientologox

Turun Riennon mikrotytöillä on sunnuntaina 22.11. kaveripäivä! Jokainen pelaaja saa tuoda oman ystävänsä tutustumaan koripalloon ja Riennon toimintaan. Kaikki 06-08 syntyneet tytöt ovat tervetulleita, vaikka vielä ei olisikaan kaveria mikrotytöissä! Sunnuntaina harjoitukset ovat Luolavuoren koululla klo 11.00-12.30.

ysmypieni_syys15

KiiltoClean ystävämyynti 10v – ja Riento mukana.
Tervetuloa edullisille ostoksille 21. – 22.11.2015 Raisioon!

feb 2015

Turun Riennon Koripallo ry ja Viking Line Abp ovat solmineet yhteistyösopimuksen jatkumisesta  kaudelle 2015-2016. Viking Linen liikeidea on tarjota laajassa mittakaavassa edullisia ja turvallisia matkustus- ja rahtipalveluita, korkeatasoista viihdettä, hyvää ruokaa ja houkuttelevia ostoselämyksiä. Liikennöintialueena on Itämeri ja markkina-alueina Suomi, Ruotsi, Ahvenanmaa ja Baltia. Yhtiön lippulaiva on Turusta liikennöivä Viking Grace. Alus on yksi maailman ympäristöön mukautuneimmista ja tarjoaa matkustajilleen innovatiivisia, inspiroivia ja jännittäviä elämyksiä. Yhteistyö toimi  loistavasti viime kaudella  [ Lue lisää ]