Kuvakaruselli

Turun Riento hakee päävalmentajaa kaudelle 2017–2018 naisten valtakunnallisessa I divisioonassa pelaavalle joukkueelleen.

Seuran strategisena tavoitteena on kehittyä yhdeksi Suomen parhaimmista koripalloseuroista kaikilla tasoilla. Tähän tavoitteeseen sisältyy toiminnan kehittäminen niin, että seurassa on yhtenäinen pelaajapolku valtakunnan kärkitasolle saakka.

Tässä menestyvällä naisten edustusjoukkueella on oma merkittävä osansa houkuttelemaan ja motivoimaan harrastamista myös nuorempana. Edustusjoukkue tulee tekemään tiivistä yhteistyötä seuran muiden joukkueiden sekä niiden valmentajien kanssa.

Turun Riento on yksi Suomen vanhimmista toimivista koripalloseuroista ja tunnettu laadukkaasta juniorityöstä. A-, B- ja C-tytöt pelaavat ikäluokkiensa valtakunnallisissa kilpasarjoissa. Lisäksi moni Riennon junioripelaajista mahtuu ikäluokkiensa maajoukkuerinkeihin. Nuoremmissa junioreissa pelaajamäärät ovat kasvussa ja jokaisessa ikäluokassa pelataan Koripalloliiton aluesarjoja.

Nyt haettava päävalmentaja saa kehitettäväkseen joukkueen, joka on yhdistelmä aikuisikäisiä runkopelaajia sekä seuran omia huippujunioreita. Hakijalta edellytetään kokemusta kilpakoripallon valmentamisesta sekä aitoa mielenkiintoa kehittää tyttö- ja naiskoripalloa eteenpäin.

Päävalmentajan pesti voi olla kauden mittainen tai pidempi, mikäli hakijalla on halukkuutta lähteä vetämään pitkäjänteisempää projektia Turun Riennossa.

Lisätietoja tehtävästä antaa seuran puheenjohtaja Piia Laine, puh. 050-3888210 tai piia.laine@sok.fi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköisenä puheenjohtajalle keskiviikkoon 12.4.2017 mennessä.

Turun Riento etsii toimintaansa lisää valmentajia myös muihin joukkueisiin. Mikäli olet kiinnostunut tulemaan mukaan huippuporukkaan yhteen Suomen parhaista tyttö- ja naiskoripalloseuroista, niin ota rohkeasti yhteyttä!

Kaikkiin joukkueisiin mahtuu vielä innokkaita tekijöitä. Kokemus valmentamisesta on eduksi, mutta ei välttämätöntä.