Kuvakaruselli

Turun Riennon Koripallo Ry ylimääräinen vuosikokous on valinnut Piia Norosen, 27, seuran uudeksi puheenjohtajaksi. Piian kasvattajaseura on Hyvinkään Ponteva ja hänellä on laajaa kokemusta pelaajana, valmentajana ja erotuomarina toimimisesta.
Torstaina vuosikokouksessa Noronen nosti kaksi asiaa esille seuran tulevaisuudesta tilanteessa, jossa seuran talous on saatu kuntoon. 
Junioritoiminnan laadullinen ja määrällinen kehittäminen ovat ensiarvoisen tärkeitä koko seuran toiminnalle. Pyrimme tulevaisuudessa kehittämään valmentajien osaamista entistä paremmalle tasolle, jotta pelaajilla on parhaat mahdolliset kehittyä koripalloilijoina. Tämän lisäksi pyrimme aktiivisesti saamaan lisää harrastajia Turun Riennon kaikkiin ikäluokan joukkueisiin, kommentoi Noronen.
Toisena asiana seura tulee panostamaan Turun Riennon edustusjoukkueen toimintaan. Naisten 1.divisioona on erinomainen sarja aikuisille pelaajille, ketkä haluavat harrastaa kilpaurheilua, mutta myös erinomainen kasvualusta nuoremmille pelaajille. Seuratoiminnassa junioritoiminta sekä edustusjoukkueen toiminta ovat kiinteässä yhteydessä toisiinsa, päättää Noronen.


Lisätiedot:
Piia Noronen
0445769457
piia.noronen@gmail.com