Kuvakaruselli

Turun Riennon Koripallo ry on valinnut Nina Kalmin naisten edustusjoukkueen päävalmentajaksi. Kalmi on päättyneellä kaudella vetänyt Riennossa poikkeuksellisen laajaa projektia, johon on kuulunut A-, B- ja C-juniori-ikäisiä lupaavia pelaajia. Tavoitteena on ollut mahdollistaa yhä useammalle nuorelle urheilijalle paikka kehittyä kohti valtakunnallista huippua. Kalmi on suorittanut muutama vuosi sitten Koripalloliiton  järjestämän Huippukoripallovalmentaja-tutkinnon. Hän on mukana myös nuorten maajoukkuevalmennuksessa apuvalmentajana.

Aikuisten pelaajien valmentaminen on luontainen jatkumo kaikelle mitä olen koripallon parissa tehnyt viimeisten vuosien aikana. Minulla on kova draivi pelaajien kehittämiseen ja naisten 1. divisioona on erinomainen sarja sekä yksilöiden että joukkueen eteenpäin viemiseen. Hyvää tekemistä seuraa hyvä tulos, kommentoi Kalmi.

Turun Riento pelaa tulevalla kaudella valtakunnallista naisten 1.divisioonaa.

Riennossa on myös asiat saatu järjestykseen viimeisen kahden vuoden talousvaikeuksien ja keväällä ilmassa leijuneen seuran lakkauttamisuhan jälkeen. Muutama viikko sitten rientolaiset valitsivat Hyvinkään Pontevan kasvatin Piia Norosen, 27, seuraan uudeksi puheenjohtajaksi. Piialla on laaja koripallotausta niin pelaajana, valmentaja kuin erotuomarinakin.

Tilanne Riennossa koripallon osalta on vakaa. Seuran talous on nyt saatu kuntoon ja olen aloittanut innolla uudessa tehtävässä. Myös kaikilla juniorijoukkueilla on päävalmentajat tulevalle kaudelle. Muutamista joukkueista puuttuvat vielä apuvalmentajat, myös edustusjoukkueen kohdalta. Nyt on aika katsoa eteenpäin ja luoda koripallokentille vihreä-valkoista tulevaisuutta, päättää Noronen.

 

Nina Kalmi (vas.) valmentaa naisten edustusjoukkuetta kaudella 2017-2018. Piia Noronen (oik) toimii seuran puheenjohtajana.

Nina Kalmi (vas.) valmentaa naisten edustusjoukkuetta kaudella 2017-2018. Piia Noronen (oik) toimii seuran puheenjohtajana.

 

Yhteystiedot:

 

Nina Kalmi

Turun Riennon naisten edustusjoukkueen päävalmentaja kaudella 2017-2018

0407783528

 

Piia Noronen

Turun Riennon Koripallo ry. puheenjohtaja

0445769457