Kuvakaruselli

TOK


Ilmoita pelaaja mukaan
TOK bonus-järjestelmään
– lisäbonuksia seuran toiminnan tukemiseen!

 

Turun Riento on tehnyt yhteistyösopimuksen Turun Osuuskaupan kanssa ja siihen kuuluu ”bonusta bonuksesta” tukijärjestelmä.  TOK maksaa kaikkien mukana olevien perheiden kuukausittain kerryttämästä bonuksesta 5 % lisäbonuksen seuran osoittamalle tilille. ”Bonusta bonuksesta” tukijärjestelmästä kerrotaan lisää netissä  https://www.tokseurabonus.fi/tok_seurabonus. Bonusta bonuksesta -tuki ei vähennä perheiden omaa bonusta.

TOK suorittaa lisäbonuksen maksun kerran vuodessa. Tiedot bonuksen kertymistä varten alkavat kerääntyä vuoden alusta alkaen, myös takautuvasti. Bonusta bonuksesta -tuki tullaan käyttämään mm. juniorijoukkueiden valmentajien/seuran toimihenkilöiden koulutuksiin, erotuomarikoulutuksiin, seuran junioritoiminnan organisoimiseen ja kehittämiseen.

Allaolevan nettilinkin kautta voivat junioriurheilijat ja seuran johtotehtävissä (mukaanlukien valmentajat) toimivat henkilöt ilmoittaa S-etukorttinsa ja siten tukea Rientoa bonusta bonuksesta systeemin kautta.
https://www.tokseurabonus.fi/tok_seurabonus_ilmoittaudu

Huom!

  •  Täytä lomake huolellisesti ja jokaiseen perheeseesi kuuluvan Riennon juniorin osalta erikseen (tuki on seurakohtainen, joten voit ilmoittaa juniorin tiedot Riennon nimissä, vaikka hänen tietonsa olisi ilmoitettu myös jonkin toisen seuran kautta)
  • Täytä kohtaan seura: Turun Riennon Koripallo

S-etukorttinumeroita voi ilmoittaa koska vain vuoden mittaan, lisäbonukset kertyvät takautuvasti aina vuoden alusta alkaen.